Servicii oferite


Necesităţile privind evidența documentelor, folosirea informaţiilor și protecţia datelor sunt complexe, urgente și în continuă creștere. Managementul documentelor de arhivă reprezintă marea provocare a fiecărei organizaţii. Arhivarea fizică constă în prelucrarea documentelor în vederea gestionării și folosirii eficiente a acestora. Dorim să devenim parteneri de încredere pentru a vă oferi soluţii adaptate necesităţilor instituției dvs. care să reducă riscurile în gestionarea, protejarea și accesarea informaţiilor. Compania noastră dispune de spaţii special amenajate pentru prelucrarea arhivei, în condiţii de maximă siguranţă şi confidenţialitate.
Arhivare electronica

Arhivare electronica – analizam oportunitatea implementarii unei astfel de solutii pentru compania Dvs., precum si avantajele si dezavantajele raportat la arhivarea si depozitarea pe suport fizic.

Mai multe detalii...

DIstrugere securizata

Asigura securitatea informatiilor din cadrul companiei, colectand responsabil documentele emise pe suport de hartie! Elibereaza-te de grija securizarii documentelor din cadrul companiei!

Mai multe detalii

Documentele dumneavoastra sunt in mainile expertilor nostri ..

Aside from cheating, some writers are now very https://lawessaywritingservice.org/ good at writing online but are dreadful at editing their works.